2015. február 23., hétfő

NFL Reebok Indianapolis Colts baseball sapka új - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

ELADÓÓÓÓÓÓ!!!!!
NFL REEBOK HIVATALOS(EREDETI!!!! EZT NEM ÁRT HANGSÚLYOZNI : ))) INDIANAPOLIS COLTS BASEBALL SAPKÁK, több szinben és méretben!!! (az aktuális méretekről, és szinekről lentebb olvashatsz)
A sapkák teljesen eredetiek, az USA ból származnak, ez nem csak kamilla, de ha megnézed a képeket sztem hamar kiderül. Minden sapka vadonatúj, hibátlan, bolti állapotban. Ezek a sapkák jelenleg olyan 25-35 dollárba kerülnek az USA ban + a postaköltség természetesen ami 250 Ft os árfolyamon számolva elég húzós!! Nem lehet itthon ilyeneket beszerezni, és amikor megveszed arra gondolj, hogy nem egy hétre, vagy napra veszed, ezeket még évek múlva is ugyanilyen hibátlanul hordhatod, nagyon minőségi cuccok, és ha megnézed egy nagyon sovány buli ára... szal egyszer nem mész el, és megvan a sapka : ) nade nem kamillázok. A következő méretekben és szinekben elérhetőek:
BAL FELSŐ : ÁLLíTHATÓ azaz minden fejméretre jó
JOBB FELSŐ: ÁLLíTHATÓ azaz minden fejméretre jó
BAL ALSÓ: S/M FLEX FIT azaz olyan 54-59 cm es fejkörméretre tökéletes!!
A képek arról a termékről készültek amit megveszel!!! nem vagdosok ki a netről kamuképeket, ezeket kapod!! Akár másnap nálad lehetnek, minden ami a leirásban szerepel készleten van. Ami mellé az van írva hogy elfogyott, az azt jelenti hogy nincs, nem tudok már olyat szerezni, felesleges is megkérdezni, vedd meg a másikat : ) mindegyik nagyon fullos cucc, és garantálom hogy senki nem fog veled szembe jönni ilyenbe az utcán!!! Nézd meg a többi cuccomat is!! van vagy 2 a T-mában!!!!



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2015-03-15 14:30
. NFL Reebok Indianapolis Colts baseball sapka új - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése